کوکونات متیل استر

کوکونات متیل استر

متیل استر نارگیل شامل انواع متیل استرهای اسید چرب با طول زنجیره کربن C6 تا C18 می باشد.
این محصول قابلیت جذب در محیط زیست را دارا بوده و می توان از آن بعنوان یک بایودیزل مناسب یاد کرد..
به علاوه ، از متیل استر نارگیل خالص می توان در صنایع آرایشی بهداشتی ، کشاورزی و غذایی نیز استفاده نمود.

ویژگی ها

 

 

شکل ظاهری مایع
رنگ زرد روشن
شفافیت شفاف
 عدد اسید (mg.KOH/gr) : ماکزیمم 1
عدد صابونی (mg.KOH/gr): 230 تا 250
میزان ید 10
چگالی g/m3 (C25° @): 0.850 تا 0.870
حلالیت در آب نامحلول
میزان رطوبت (درصد): 0.08
نقطه اشتعال (°C) : 158
نقطه دود 124
طول عمر حداکثر 12 ماه

متیل استر نارگیل منبع اصلی اسید لوریک می باشد . روغن نارگیل همراه با روغن هسته پالم متعلق به گروهی هستند که به روغن های لوریک مشهورند و این به خاطر میزان بالای اسید لوریک آنها می باشد. روغن های لوریک به خاطر اهمیت جزء لوریک آنها بخصوص در صنعت صابون سازی و شوینده ها برخوردارند.
متیل استر نارگیل علاوه بر حل کرده مواد قطبیده و اکتیو در محصول آرایشی و بهداشتی ، مواد جاذب UV را نیز در خود حل می نمایند.